Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 6 juli 2021

Pascal Defferding lijsttrekker D66 Eemnes

Het is nu officieel: Pascal Defferding voert de lijst aan voor D66 in Eemnes, bij de verkiezingen op 16 maart 2022. Na de zomer kiezen de leden de rest van de lijst.

Op dit moment is Pascal Defferding al lid van de commissie BSM in de raad van Eemnes. In september wordt hij ook geïnstalleerd als raadslid; Niels Rood maakt plaats na twaalf jaar actieve lokale politiek. In zijn dagelijks leven is Pascal werkzaam bij de gemeente Hilversum.

‘Ik kijk er naar uit om voor alle Eemnessers bij te dragen aan concrete oplossingen. Die zijn nodig: de woningmarkt bevindt zich in een crisis, we moeten schone energie opwekken en de ongelijkheid in kansen moet worden aangepakt. We willen dat doen vanuit een open en uitnodigende houding, zodat iedereen gehoord kan worden. We zijn begonnen met een mooi verkiezingsprogramma, ik roep iedereen op contact met ons op te nemen over wat we daarin zeker niet mogen vergeten.’

Pascal is te bereiken via p.defferding [at] eemnes.nl