Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 12 februari 2019

Reactie Niels Rood op vertrek Erwin van Dalen

Na Jan van Katwijk stapt nu ook Erwin van Dalen op als wethouder. Van het oorspronkelijke trio is alleen Sven Lankreijer (PvdA) nog over.

Niels Rood: “Het is niet goed voor Eemnes dat Dorpsbelang op zoek moet naar twee nieuwe wethouders. Erwin Van Dalen had een eigen benadering en die begon net vruchten af te werpen. Nu ligt alles stil en lopen de ontwikkelingen nieuwe vertraging op. De coalitie laat toch al weinig ambitie en daadkracht zien en zonder ingewerkte wethouders kun je al helemaal geen meters maken. Gelukkig nemen de raadsfracties initiatieven, zoals het idee om samen met de inwoners alvast na te gaan denken over uitbreiding aan de noordkant van Eemnes. Zo gebeurt er tenminste nog iets de komende tijd.’