Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 18 december 2017

D66 Eemnes verkiezingen in met frisse lijst

In Eemnes gaat D66 de campagne in met twee nieuwe gezichten in de bovenste regionen. Diny-Dop Beverwijk (29) is al een aantal jaar politiek actief en mist zelden een raadsvergadering. Ze is moeder van een zoon en is recent begonnen aan een opleiding Bestuurskunde aan de Hogeschool van Amsterdam. Na lijsttrekker Martijn Gebbink en nummer 2 Niels Rood is zij de derde op de lijst. Inga Jensen, nu ook raadslid, staat op 4 en op de vijfde plek gaat Stefan van Nieuwenhuizen (20) een jong geluid laten horen.

Martijn Gebbink is blij met de lijst: ‘Met deze mensen draaien we al ruim een jaar warm. In het team zijn ervaring en een frisse blik in evenwicht. Er is één ding waar we allemaal evenveel van meebrengen: de drijfveer om dingen te willen verbeteren. Zolang er mensen zijn die verstrikt raken in de bureaucratie; zolang er kinderen zijn die nergens een rustige plek hebben om huiswerk te maken; zolang vanwege vieze buitenlucht mensen met astma snel buiten adem zijn, zo lang is er werk aan de winkel. We willen ook na 21 maart constructief bijdragen aan verbetering.’

Foto: Rick de Raad

De complete lijst van D66 Eemnes:

1. Martijn Gebbink
2. Niels Rood
3. Diny Dop-Beverwijk
4. Inga Jensen
5. Stefan van Nieuwenhuizen
6. Pascal Defferding
7. Marja Smeets
8. Marten de Jonge
9. Sheila Wiering
10. Jetty Stelling
11. Nicole van Oudheusden